top of page

Steven Hutse, nieuwe Algemeen Directeur van Woonmaatschappij Dender-Zuid

Bijgewerkt op: 4 jan.

Woonmaatschappij Dender-Zuid is verheugd de benoeming aan te kondigen van Steven Hutse als hun nieuwe Algemeen Directeur, een essentiële stap in het fusietraject en een cruciale schakel om het ervaren team van de woonmaatschappij te leiden.Steven Hutse, eerder unit directeur van het kantoor in Aalst en voormalig Adjunct Directeur van de vroegere sociale huisvestingsmaatschappij, brengt een uitgebreide achtergrond in onze sector met zich mee. Hem wacht de taak om de fusie verder uit te rollen en er voor te zorgen dat Woonmaatschappij Dender-Zuid verder kan uitgroeien tot een belangrijke partner voor sociale woonoplossingen in onze regio.


"Met de benoeming van Steven Hutse als Algemeen Directeur bevestigt de Raad van Bestuur ons engagement om onze missie en visie verder te ontwikkelen," verklaart Sarah Smeyers, voorzitter van de Raad van Bestuur. "Na een grondige selectieprocedure bleek dat zijn visie over de toekomst van de maatschappij, zijn ervaring en diepgaande kennis van de sector zeer waardevol zijn voor de verdere groei van Woonmaatschappij Dender-Zuid en voor de uitdagingen waar we in onze sector voor staan."


Steven Hutse reageerde enthousiast op zijn nieuwe rol en verklaarde: "Ik ben vereerd om deze kans te krijgen en kijk ernaar uit om samen te werken met het voltallige, toegewijde team van Woonmaatschappij Dender-Zuid. Mijn doel is om onze dienstverlening te versterken, het team te begeleiden in dit fusietraject en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd in de huisvestingssector."


De Woonmaatschappij Dender-Zuid kijkt ernaar uit om onder zijn leiding de missie en visie verder uit te rollen en te streven naar toegankelijke, kwalitatieve huisvesting voor iedereen.

849 weergaven1 opmerking

1 Comment


Beste,

Wijzelf, fam Bulteryst _ Souffriau, woonachtig in Rufin Pennestraat 23 9400 Appelterre, wijk Molenveld, hebben een vraag aan uwe persoon. Bij de voorstelling van de gerenoveerde huizen in deze wijk, waarvoor dank. daar had ik een gesprek met Smijers Sarah, voorzitter van Dender-Zuid over de tuin die aan het gerenoveerd huis is waar wij

mogen naartoe gaan. Sarah zelf heeft er foto's van genomen. Zelf mogen we terugkeren naar ons vorig adres, dat is gelegen in dezelfde wijk. Namelijk in de Léon Dauwstraat 39.

De tuin nu helt heel erg naar beneden, hetgeen niet zo was als wij eruit moesten om de werken te laten gebeuren. Nu alles bijna af is constateren niet allen wij, maar ook andere bewoners…


Like
bottom of page